Cardio Vitaal
arrow_left_altNaar onderzoeken

Cardio Vitaal

In één dag inzicht in de gezondheid van je hart.

Wat wordt er onderzocht bij Cardio Vitaal?

Het Cardio Vitaal programma brengt het functioneren en mogelijke aandoeningen van het hart in kaart. Dit gebeurt door middel van een echo van het hart (echocardiogram), een hartfilmpje (ECG), inspanningsonderzoek (fietstest) en een laboratoriumonderzoek.

Alle onderzoeken worden beoordeeld door onze medisch specialisten. Je ontvangt dezelfde dag nog de uitslagen zodat je precies begrijpt hoe jouw gezondheidssituatie is. Cardio Vitaal is een investering in je welzijn. Met dit uitgebreide preventief medisch onderzoek neem je zelf de regie over je gezondheid.

Wat levert Cardio Vitaal mij op?

Dit onderzoek van hart en bloedvaten biedt een screening voor mensen die een basale controle van hun hart willen. Zo’n screening kan nuttig zijn als je veel sport en dus veel vraagt van je hart, maar ook als je juist helemaal niet fit bent of bijvoorbeeld rookt.

Het programma is met name geschikt voor mensen die niet direct een verhoogd risico lopen op hart- en vaatziekten, zoals jonge mensen zonder overgewicht.

Let op: je kunt alleen een cardiologisch onderzoek bij Prescan boeken als je niet onder behandeling staat of hebt gestaan (langer dan een jaar geleden) van een cardioloog. Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 074 255 9 255.Cardio Vitaal

scheduleHet onderzoek duurt 1,5 uur
event_availableUitslag op dezelfde dag
€599,-
info
Let op: dit onderzoek is niet de beste keuze als je acute hartklachten hebt. Ga in dat geval zo snel mogelijk naar je huisarts.

Inhoud Cardio Vitaal

Geïnteresseerd in een Cardio Vitaal?

Anderen bekeken ook

Cardiologisch onderzoek

Cardio Vitaal Compleet

 • Geschikt voor mensen met familiaire belasting en risicofactoren
 • Risicofactoren voor hart- en vaatziekten: o.a. cholesterol, bloeddruk, bloedsuiker, nierfunctie
 • Screenend wordt er gekeken naar de alvleesklier en milt, lymfeklieren en vrij vocht in de buik
 • Buik aorta; de wijdte van de aorta
 • Lees meer expand_more
DNA

DNA-onderzoek

 • Genetische aanleg voor behandelbare ziektes
 • Inzicht in medicijngevoeligheid
 • Persoonlijke aanleg en gevoeligheden voor bepaalde voedingstoffen
Bodyscan

Excellent

 • Vijf gerichte MRI-scans
 • Uitgebreid cardiologisch onderzoek
 • Laboratoriumonderzoek
 • Dermatologisch onderzoek (huidonderzoek)

Illustratie onderzoeksprogramma Bodyscan Excellent

We vertellen je graag wat je kunt verwachten bij een bezoek aan onze kliniek.
Intake
schedulemax. 20 minuten
We ontvangen je in onze kliniek met een kopje koffie of thee. Tijdens het intakegesprek bespreekt je persoonlijk begeleider de medische vragenlijsten die je vooraf hebt ingevuld. Heb je zelf nog vragen? Stel ze gerust.
Dermatologisch onderzoek
schedulemax. 30 minuten
Het dermatologisch onderzoek start met een korte anamnese om risicofactoren in kaart te brengen, ook eventuele huidproblemen en verzoeken worden besproken. Daarna onderzoekt de dermatoloog middels een volledige klinische huidanalyse de huid van tot tot teen.
MRI-scan
schedulemax. 1 uur
Bij de MRI-scan lig je op een comfortabele bank. Die wordt in een tunnel geschoven. Het onderzoek is volledig veilig. Ben je claustrofobisch? Je persoonlijk begeleider is tot aan de scan bij je om je op je gemak te stellen.
Cardiologisch onderzoek
schedulemax. 1 uur
Het uitgebreid cardiologisch onderzoek bestaat uit een echo van het hart (echocardiogram), een hartfilmpje (ECG) en een inspanningsonderzoek (fietstest).
Bespreken resultaten
schedule+- 20 minuten
Direct na het onderzoek bespreekt de specialist de onderzoekresultaten met je. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Je krijgt heldere adviezen waarmee je direct aan de slag kunt. Want je gezondheid, daar ben je zuinig op!

Dankzij onze specialisten kun je rekenen op de best mogelijke zorg.

Onze experts variëren van cardiologen en MRI-laboranten tot dermatologen en radiologen. Wat hen tot specialisten maakt, is hun jarenlange ervaring en hun passie voor wat ze doen.
Bekijk onze medewerkers chevron_right

Goed om te weten

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.