Health check

Het komt nog regelmatig voor dat ernstige aandoeningen te laat gevonden worden, terwijl er toch al langer klachten zijn. Te vaak nog duurt het te lang voordat de juiste diagnose is gesteld. De kans op genezing is dan meestal geringer. De health check van Prescan® is een diepgaand onderzoek, waarmee we op zorgvuldige wijze uw gehele gezondheid doorlichten. Met de health check van Prescan ® is de kans aanzienlijk groter dat aandoeningen vroegtijdig opgespoord worden. Dan kunnen ze over het algemeen goed behandeld worden.

De health check van Prescan®

Prescan® heeft geen wachtlijsten. U kunt veelal en als het gewenst is nog dezelfde week bij ons terecht. Onze health check neemt ongeveer vier uur in beslag. We doen alle onderzoeken die nodig zijn om een medisch zorgvuldig oordeel over uw algehele gezondheid te kunnen geven. Dat gaat van een mri scan tot zeer uitgebreid bloed- en urineonderzoek. De artsen die de onderzoeken uitvoeren, selecteren wij zorgvuldig. Zij onderkennen het belang van een goede diagnostiek en gaan nauwkeurig te werk. De uitslagen van de onderzoeken krijgt u direct en we nemen alle tijd om ze uitgebreid met u door te nemen.

Prescan® is marktleider preventieve bodycheck

Via Prescan® worden verreweg de meeste health checks vanuit Nederland uitgevoerd en beoordeeld. Bij ons hoeft u niet te wachten, we plannen alle onderzoeken achter elkaar en ook de uitslag krijgt u nog dezelfde dag. Mocht uit de health check blijken dat u een bepaalde aandoening heeft – en dat is gelukkig niet vaak het geval –, dan kunt u rekenen op goede nazorg. 

Maak direct een afspraak voor een health check. Indien u graag deskundig door ons geïnformeerd wenst te worden kunt u vrijblijvend contact opnemen met Prescan doormiddel van onderstaand formulier. 

 

Een dag bij Prescan

Je bent in goede handen. Vriendelijke begeleiding en medische professionals.

Het is onze bedoeling om jouw dag bij Prescan zo aangenaam mogelijk te maken. Wij beseffen ons maar al te goed dat het een behoorlijke stap kan zijn om je te laten onderzoeken. Wat gaan ze vinden? Als ik maar gezond ben..

Weet dat wij dit al vele jaren doen en onze clientbegeleiders en artsen rekening houden met gezonde spanning. Bekijk deze video's om te zien hoe een onderzoek bij ons gaat.

 
Vorige
Volgende

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.