Huidkanker onderzoek

Eén van de meest voorkomende kankersoorten in de westerse wereld is huidkanker. Gelukkig is het een kankersoort die heel goed preventief te behandelen is, mits op tijd ontdekt. Regelmatig onderzoek is daarom belangrijk. Dus maakt u zich zorgen over een moedervlek of pigmentvlekken? Dan kunnen wij u onderzoeken. Prescan ® neemt huidkankeronderzoek serieus en onderzoekt met de meest geavanceerde medische apparatuur.

Hoe lang duurt een huidkankeronderzoek van Prescan?

Onze huidkanker onderzoeken duren 30 minuten. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren dermatoloog in een van de privéklinieken vlak over de grens in Duitsland, en in Baarn. We screenen zeer zorgvuldig en de uitslag krijgt u direct na het onderzoek. Dan weet u waar u aan toe bent. 

Waarom een huidkanker onderzoek bij Prescan?

Bij Prescan ® nemen de artsen nog gewoon de tijd voor u. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom we hoog scoren tijdens klanttevredenheid onderzoek. Bij ons kunt u binnen een week terecht voor het huidkankeronderzoek. We werken samen met goed aangeschreven dermatologen en maken gebruik van de allerbeste apparatuur.
 
Wij vinden dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het huidkanker onderzoek alleen. Mocht er iets aan de hand zijn, dan begeleiden wij u – als u dat wenst - naar het vervolgtraject en bespreken onze bevindingen met uw eigen arts. 

Lees verder over het huidonderzoek van Prescan

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?