Longkanker onderzoek

Wilt u uit voorzorg graag een longkanker onderzoek ondergaan? Of vermoedt u misschien dat er iets mis is, maar weet u niet waar uw longklachten vandaan komen? Het longonderzoek van Prescan® kan u uitsluitsel geven.

Met een longonderzoek kunnen we ziekte symptomen in een vroegtijdig stadium opsporen. Over het algemeen geldt dat een aandoening beter te genezen is, als deze in een vroegtijdig stadium al wordt geconstateerd. Ter geruststelling: het merendeel van onze cliënten gaat altijd opgelucht weer naar huis na een longkanker onderzoek bij Prescan.

Hoe ziet een onderzoek naar longkanker bij Prescan® eruit?

Een longkanker onderzoek duurt slechts 15 minuten. Een compleet longonderzoek duurt iets langer, namelijk 30 minuten. De check wordt uitgevoerd door een ervaren specialist in een van onze klinieken direct over de grens in Duitsland.

Waarom een long onderzoek bij Prescan®?

Prescan® is marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek en dit is niet voor niets. Wij werken samen met bijzonder hoog aangeschreven artsen en maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Daar komt bij dat wij geen wachttijden kennen. Onze cliënten blijken keer op keer tevreden te zijn met onze diensten en service.

Een onderzoek naar longkanker bij Prescan gaat verder dan alleen het onderzoek. Mocht er iets mis zijn, dan bespreken wij onze bevindingen met uw eigen arts en kunnen wij u naar een mogelijk vervolgtraject begeleiden. 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?