Medische check up

Nog veel te vaak komt het voor dat een ernstige aandoening pas gevonden wordt, als er al heel lang klachten zijn. Dat is bijzonder onwenselijk. Over het algemeen is de kans op genezing immers veel groter als de oorzaak van de klachten zo snel mogelijk behandeld wordt. Met een medische check up van Prescan®  is de kans aanzienlijk groter dat u er vroegtijdig bij bent. Een medische check van Prescan ® geeft extra inzicht in uw gezondheid.

De medische checkup van Prescan ®

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat er geen wachtlijsten zijn. Bij ons kunt u dus snel terecht. De medische checkup van Prescan ® duurt ongeveer vier uur. In die tijd doen we alle onderzoeken die nodig zijn om een medisch zeer zorgvuldig oordeel over uw algehele gezondheid te kunnen geven. De onderzoeken worden beoordeeld door ervaren specialisten. Zij weten hoe belangrijk een goede diagnose is en gaan dan ook bijzonder zorgvuldig te werk. Direct na alle onderzoeken krijgt u de uitslag. Daarna wordt er alle tijd genomen om die zo duidelijk mogelijk met u door te nemen. 

Prescan ® is marktleider preventieve bodycheck

Prescan ® doet de meeste medische check ups van Nederland. Dat is niets voor niets. Onze cliënten geven bijna zonder uitzondering aan dat ze zeer tevreden zijn over onze manier van werken. Bij ons hoeft u niet te wachten, we plannen alle onderzoeken achter elkaar en ook de uitslag krijgt u nog dezelfde dag. Mocht de medische check up gezondheidsproblemen aan het licht brengen – en dat is gelukkig niet vaak het geval – dan kunt u rekenen op onze goede nazorg. 

Een dag bij Prescan

Je bent in goede handen. Vriendelijke begeleiding en medische professionals.

Het is onze bedoeling om jouw dag bij Prescan zo aangenaam mogelijk te maken. Wij beseffen ons maar al te goed dat het een behoorlijke stap kan zijn om je te laten onderzoeken. Wat gaan ze vinden? Als ik maar gezond ben..

Weet dat wij dit al vele jaren doen en onze clientbegeleiders en artsen rekening houden met gezonde spanning. Bekijk deze video's om te zien hoe een onderzoek bij ons gaat.

 
Vorige
Volgende

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.