MRI organen

Uw organen zijn van vitaal belang voor het functioneren van uw lichaam. Is daarmee iets aan de hand, dan kan dat ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Helaas zijn eventuele problemen niet altijd goed te signaleren ‘met het blote oog’. Daarvoor zouden de organen eigenlijk letterlijk doorgelicht moeten worden. Bij Prescan ® kunt u een MRI scan organen laten doen, eventueel met bloed- en urineonderzoek als aanvulling. We werken met de allerbeste apparatuur en kiezen voor vakkundige artsen. Onvolkomenheden kunnen we vaak al in een vroeg stadium zien. Hoe eerder deze ontdekt worden, hoe beter ze in de regel te behandelen zijn.

Hoe gaat een MRI organen in zijn werk?

Bij Prescan ® kunt u als het moet direct terecht. De mri organen neemt maar 20 minuten in beslag. Met behulp van een bijzonder sterke magneet en radiogolven maken we honderden foto’s van de binnenkant van uw organen. Daarmee kan onze arts zich een duidelijk beeld vormen van de situatie waarin uw organen zich bevinden. Direct na de mri neemt hij de uitslag met u door.

Marktleider als het gaat om preventief onderzoek

Onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek laat zien dat onze cliënten bijzonder tevreden zijn over onze service en onze diensten. Wachtlijsten kennen we niet, we plannen zoveel mogelijk onderzoeken achter elkaar en de uitslag krijgt u nog dezelfde dag. Onze artsen nemen de tijd om de uitslag van de mri organen uitgebreid met u door te nemen. Onze zorg gaat verder dan die mri organen alleen. Mocht uit de mri organen blijken dat er iets niet goed is, dan kunnen we u eventueel verder begeleiden naar het vervolgtraject. 

Gerichte MRI scans van Prescan (binnen 2 dagen)

Bij Prescan kunt u niet alleen terecht voor een MRI scan van uw knie, ook voor andere gerichte MRI scans kunt u (ook zonder verwijzing) binnen 2 dagen geholpen worden. Bijvoorbeeld voor één van onderstaande MRI scan onderzoeken.

Lees meer over de prijzen van deze gerichte MRI onderzoeken en neem vrijblijvend contact op met een van de verpleegkundige onderzoekscoördinatoren van Prescan. Dan weet u zeker dat u snel en deskundig wordt geholpen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.