Lid cliëntenraad Prescan

Lid Cliëntenraad - Prescan

2 - 4 uur per maand Baarn / Online

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die:

  • Cliënt zijn bij Prescan, dan wel cliënt zijn geweest (max. één jaar uit zorg) of naasten die sterk betrokken zijn met de hulpverlening;
  • Persoonlijke ervaringen kunnen overstijgen en zichzelf in kunnen leven in de positie en het belang van cliënten in het algemeen;
  • In staat zijn (beleids-)stukken te lezen en hierover een mening te vormen vanuit het cliëntperspectief;

Wat bieden wij:

  • Een werkomgeving binnen de (inhoudelijke) kaders van de cliëntenraad, waarbij de directie stuurt en in gezamenlijkheid optreedt als bestuur.
  • De cliëntenraad zal bestaan uit 3 leden en wordt ondersteund door een ervaringsdeskundige die als ondersteuner fungeert als bruggenbouwer tussen de verschillende perspectieven binnen en buiten de cliëntenraad.
  • Elk talent wordt ingezet voor gemeenschappelijke (cliënt) belang en daarmee is elk talent betekenisvol.

Jouw rol

De cliëntenraad in oprichting, richt zich op de belangen van de cliënten in de verbetering en ontwikkeling van onze onderzoeken. Maandelijks vindt overleg plaats, waarbij ideeën worden uitgewisseld en waar de cliëntenraad adviseert inzake actuele thema’s. Zodoende stimuleert de cliëntenraad de betrokkenheid bij de begeleiding van de cliënt en waakt zij mede over de kwaliteit van de zorg. Tevens is elk lid eigenaar van een bepaald onderwerp zoals bijv. medisch, ICT, marketing etc. De tijdsinvestering bedraagt ca. 2-4 uur per maand (fysiek en/of online). Per bijgewoonde vergadering wordt een vergoeding van 15 euro uitgekeerd en worden reiskosten gecompenseerd.

Lid Cliëntenraad - Prescan

Vind jij het leuk om nieuwe dingen te leren, om invloed te hebben op de ontwikkelingen binnen Prescan en bij te dragen aan onze missie om gezondheidsonderzoek voor iedereen toegankelijk te maken? Neem dan deel aan onze cliëntenraad die zich inzet voor de belangen van onze cliënten! Werk je klantgericht, verbindend en toon je persoonlijk leiderschap? Dan nodigen wij je uit op deze vacature te reageren!

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten al 20 jaar bij Prescan snel terecht voor preventief- en gericht gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven advies waarmee zij direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren.

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in én regie over hun gezondheid. Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

Prescan is werkzaam op het gebied van preventief- en gericht persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om haar positie uit te breiden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan de cliëntenraad van Prescan? Laat het ons weten door een overzicht van je werkervaring en een toelichting op jouw commerciële successen te sturen. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Manager Bedrijfsvoering Ouisam Zouitni 0621436145.

Word jij onderdeel van onze cliëntenraad?

PDF of Word

PDF of Word

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.