Vacature

Dermatoloog (ZZP) voor flexpool

In overleg | Baarn

Wat ga je doen?

Samen zijn we verantwoordelijk voor medische onderzoeken in onze kliniek in Baarn. We hebben al tienduizenden cliënten geïnspireerd en geholpen om bezig te gaan met hun gezondheid. Prescan staat klaar voor cliënten met onze beste diensten en zorg mogelijkheden. Voor onze vestiging in Baarn zoeken wij een zelfstandig dermatoloog.

Samen met jouw collega dermatologen ben je onderdeel van een hecht team met een toegewijd en uitdagend karakter die altijd open staan voor innovatie. Onze kliniek ontwikkelt zich continu, we werken samen met meerdere andere zorginstellingen binnen Nederland en daarbuiten om (preventief) dermatologisch onderzoek naar een hoger niveau te tillen. Als zelfstandig dermatoloog verricht je dermatologisch onderzoek o.a. met de Fotofinder ® Handyscope. Je fotografeert en analyseert, bespreekt het onderzoekt en adviseert de cliënt tijdens het consult. Hierbij zet je je dermatologische skills en klinische blik in.

Naast het zijn van medische professional heb je ook een sympathiek cliënt gericht karakter en kun je goed communiceren met iedereen om je heen. Jij gaat als zorgprofessional graag mee in deze ontwikkelingen en hebt een brede interesse op dit gebied. Je staat voor preventie en ziet de toegevoegde waarde van Prescan en draagt dit uit binnen je professie. Bij de samenwerking ben je bereid je te committeren aan de richtlijnen en protocollen van Prescan voor een goede en prettige samenwerking. Hierbij hoort o.a. medewerking verlenen aan (social) media uitingen van de organisatie en kennis delen met collega’s tijdens een meeting.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven hen advies waarmee ze direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie.

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in en regie over hun gezondheid.

Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

Prescan is werkzaam op het gebied van preventief persoonlijk gezondheidsonderzoek en heeft de ambitie om deze positie de komende periode samen met jou uit te breiden.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons het hart van onze cliënt veroveren in Baarn? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als dermatoloog bij Prescan. Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent.
Voor meer informatie over deze functie? Stel je vragen aan onze Sr. Operationeel Manager, Ouisam Zouitni via 06 21436145 of o.zouitni@prescan.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Deel deze vacature:

Andere vacatures

Open sollicitatie
Open sollicitatie
In overleg | Baarn of Hengelo
Bekijk vacature
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
MRI-laborant (ZZP) voor flexpool
- | Baarn
Als MRI laborant (m/v) maak je MRI-scans van onze cliënten, dit is het hoofdonderdeel van de bodyscan. Ieder…
Bekijk vacature