Cliëntenservice

Cliëntenservice

Prescan staat voor je klaar.

Cliëntenservice

Heb je vragen naar aanleiding van een afspraak of onderzoek? Wij helpen je graag! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 074 255 9 255 of mailen naar clientenservice@prescan.nl.

Vertaling aanvragen

Heeft je onderzoek in een Duitse kliniek plaatsgevonden, maar wil je de onderzoeksresultaten graag in een andere taal ontvangen? Dat kan! Prescan biedt de mogelijkheid om uitslagen van onderzoeken te vertalen. Je kunt de gehele rapportage, of de samenvatting van de bevindingen van de arts laten vertalen. Standaard worden de vertalingen per e-mail toegestuurd. Indien gewenst kunnen we de documenten ook per post verzenden. Je kunt een vertaling eenvoudig bestellen door een mail te sturen naar cliëntenservice@prescan.nl.

CD met onderzoeksbeelden

Wil je een extra CD met onderzoeksbeelden ontvangen? Dan is het mogelijk bij ons een kopie aan te vragen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. We adviseren je om even contact op te nemen met onze cliëntenservice via 074 255 9 255 of te mailen naar clientenservice@prescan.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Heb je onze veelgestelde vragen al geraadpleegd? Wellicht staat het antwoord op je vraag daar tussen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan even contact met ons op.

Feedback of klacht

Bij ons staan onze cliënten voorop. Voor, tijdens, maar ook na het onderzoek. Wij horen dan ook graag hoe je de onderzoeksdag en het contact met Prescan hebt ervaren. Voor ons telt niet alleen het onderzoek zelf, maar ook de beleving er omheen. Vanaf het moment dat je voor het eerst met Prescan in contact komt tot het moment dat je de kliniek verlaat en thuis de onderzoeksresultaten nog eens doorleest. Elke stap telt, en wij willen graag weten hoe je deze stappen hebt ervaren. Een compliment, tip of klacht. Elke vorm van feedback is waardevol voor ons en kunnen wij gebruiken om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.