Je goed voelen

In het najaar krijgen veel mensen te maken met een dipje. Dit kan komen doordat het weer wat slechter wordt en de zon wat minder zichtbaar is, maar het kan natuurlijk ook komen door stress op kantoor of door privé omstandigheden.

Wij hebben een aantal blogs voor je uitgezocht waarin we tips geven over hoe jij jouw mentale welzijn zo optimaal mogelijk kunt houden om die winterdip te voorkomen.

Winterdip

Het najaar is de periode waarin we het buitenleven inruilen voor de gezelligheid binnenshuis. Heel soms hebben we nog geluk dat we kunnen genieten van een prachtige nazomerse dag, maar helaas neemt vaak de kou en regen de overhand. Veel mensen krijgen ook last van een lager energieniveau in het najaar.

Lees meer

Impact van bewegen op je gevoel van welzijn

We zijn ons allemaal steeds bewuster van het belang van een gezonde leefstijl en een gezond welzijn. We proberen actief te blijven om ons lichaam in een goede shape te houden, maar bewegen is ook goed om onze hersenen in shape te houden.

Lees meer

Impact van voldoende rust en slaap op je welzijn

Slaap is een van de meest essentiële aspecten van ons dagelijks leven, en toch wordt het vaak over het hoofd gezien. We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door, maar begrijpen we echt welk impact dit heeft op onze mentale gezondheid?

Lees meer

Het heft in eigen handen

Bij Prescan bieden wij verschillende onderzoeken aan die gericht zijn op preventie. Inzicht in de gezondheid van je lichaam geeft geruststelling.

Lees meer

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.