Bodyscan

Wil je zekerheid over je gezondheid? Bij Prescan krijg je door de Total Body Scan meer inzicht in je gezondheid. Met de Total Body Scan kunnen alle organen en bloedvaten onderzocht worden.

Meer informatie

Op basis van een uitgebreide medische intake wordt het basis onderzoek bepaald en geadviseerd welke aanvullende onderzoeken aan te bevelen zijn. MRI staat voor Magnetic Resonance Imaging. Een MRI-scan maakt het mogelijk om beelden te maken van de binnenkant van je lichaam. Door middel van een grote magneet en radiogolven krijgt de MRI-scanner signalen van het lichaam die door een computer omgezet worden in beelden. Er worden meer dan duizend beelden gemaakt zodat alles in detail gecheckt kan worden en elk plekje, hoe klein dan ook, in beeld gebracht kan worden.

Total Body Scan

Preventief medisch onderzoek is er in verschillende vormen. Om een beeld te krijgen van je algehele gezondheid, bieden wij een Total Body Scan aan.

Een Total Body Scan – ook wel bekend als gezondheidsscan of full body scan – geeft inzicht in je huidige gezondheidssituatie. Daarnaast kan het ook een verklaring geven voor eventuele klachten. Hierdoor kunnen aandoeningen in een vroeg stadium worden gesignaleerd.

Een Total Body Scan bestaat uit MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten en kan worden uitgebreid met gerichte onderzoeken zoals een hartonderzoek, maag- en darmonderzoek en laboratoriumonderzoek. Iedereen is anders, daarom stellen we een preventieve gezondheidscheck op maat samen. De kosten van een Total Body Scan zijn per onderzoeksprogramma verschillend, er is al een Total Body Scan vanaf €990,-.

Welke organen worden onderzocht bij een bodyscan?
De volgende organen en bloedvaten kunnen worden onderzocht door middel van een bodyscan.
  • Hart
  • Longen
  • Lever
  • Milt
  • Urineblaas
Toon meer
In 5 stappen volledig inzicht in je gezondheid.

Wat kun je verwachten wanneer je voor een health check bij Prescan kiest? Wij hebben het stap voor stap voor je op een rij gezet; van de intake en het inplannen van je onderzoek tot de onderzoeksresultaten en onze nazorg.

Meest gekozen onderzoeken
MRI-scan
Hoofd

Een MRI-scan van je schedel en hersenen kan duidelijkheid geven over de oorzaak van hoofd gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Bovenbuik

Een MRI-scan van je bovenbuik brengt de bovenbuikorganen in beeld en kan afwijkingen aan deze organen opsporen of juist uitsluiten.

MRI-scan
Rug

Een MRI-scan van je rug kan duidelijkheid geven over de oorzaak van rug gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00