Home Veelgestelde vragen Preventief Medisch Onderzoek Lichaamsscan van Prescan

Lichaamsscan van Prescan

Een lichaamsscan van Prescan geeft inzicht in je gezondheid. Prescan werkt voor het lichamelijk onderzoek met de beste apparaten en zeer vakkundige specialisten. Zij onderkennen problemen vaak al in een vroeg stadium, waardoor ze in het algemeen nog goed te behandelen zijn. Bij Prescan kun je direct terecht, ook zonder verwijzing.

Meer informatie

Preventief medisch onderzoek is er in verschillende vormen. Om een beeld te krijgen van je algehele gezondheid, bieden wij een Total Body Scan aan.

Een Total Body Scan – ook wel bekend als gezondheidsscan of full body scan – geeft inzicht in je huidige gezondheidssituatie. Daarnaast kan het ook een verklaring geven voor eventuele klachten. Hierdoor kunnen aandoeningen in een vroeg stadium worden gesignaleerd.

Een Total Body Scan bestaat uit MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten en kan worden uitgebreid met gerichte onderzoeken zoals een hartonderzoek, maag- en darmonderzoek en laboratoriumonderzoek. Iedereen is anders, daarom stellen we een preventieve gezondheidscheck op maat samen. De kosten van een Total Body Scan zijn per onderzoeksprogramma verschillend, er is al een Total Body Scan vanaf €990,-.

Kenmerken lichaamsscan
  • MRI-scans van je belangrijkste organen en bloedvaten
  • Brengt elk plekje, hoe klein dan ook, in beeld
  • Scans op basis van een magnetisch veld
  • Gedetailleerder dan een röntgenfoto
In 5 stappen volledig inzicht in je gezondheid.

Wat kun je verwachten wanneer je voor een health check bij Prescan kiest? Wij hebben het stap voor stap voor je op een rij gezet; van de intake en het inplannen van je onderzoek tot de onderzoeksresultaten en onze nazorg.

Meest gekozen onderzoeken
MRI-scan
Hoofd

Een MRI-scan hoofd (schedel en hersenen) kan duidelijkheid geven over de oorzaak van hoofd gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

MRI-scan
Bovenbuik

Een MRI-scan van je bovenbuik brengt de bovenbuikorganen in beeld en kan afwijkingen aan deze organen opsporen of juist uitsluiten.

MRI-scan
Rug

Een MRI-scan van je rug kan duidelijkheid geven over de oorzaak van rug gerelateerde klachten of juist bepaalde oorzaken uitsluiten.

Wij helpen je graag verder.