Bodyscan Excellent
arrow_left_altNaar onderzoeken

Bodyscan Excellent

In één dag inzicht in je gezondheid.

Wat wordt er onderzocht bij een Bodyscan Excellent?

De Bodyscan Excellent is een totaalpakket van vijf gerichte MRI-scans van de belangrijkste lichaamsgebieden (hersenen, halsvaten, borstkas, bovenbuik en onderbuik) in combinatie met een onderzoek van je hart en je huid. Samen geven deze onderzoeken gedetailleerde en uitgebreide informatie over je gezondheid.

Alle onderzoeken worden beoordeeld door onze medisch specialisten. Je ontvangt dezelfde dag nog de uitslagen van onze specialisten zodat je precies begrijpt hoe jouw gezondheidssituatie is. De MRI-beelden zijn altijd beschikbaar en eenvoudig te delen. De Bodyscan Excellent is een investering in je welzijn. Met dit uitgebreide preventief medisch onderzoek neem je zelf de regie over je gezondheid.

Wat levert de Bodyscan Excellent mij op?

De Bodyscan Excellent is gericht en nauwkeurig. De vijf essentiële MRI-scans geven inzicht in je huidige gezondheidssituatie en laten zien of er mogelijke risicofactoren zijn. Het uitgebreid cardiologisch onderzoek bestaat uit een hartecho en een inspannings-ECG. Daarmee brengen we de gezondheid en het functioneren van je hart in kaart. Het dermatologisch onderzoek is een grondige controle van je gehele huid, waarbij we kijken naar verschijnselen van huidveroudering en (voorstadia van) huidkanker. Daarbij worden ook worden moedervlekken gecontroleerd. Tevens doen we een uitgebreid bloedonderzoek, voor een nog completer beeld van jouw gezondheid.

Bodyscan Excellent

scheduleHet onderzoek duurt 1 dagdeel
event_availableUitslag op dezelfde dag
€1969,-
info
Bij Prescan kun je, los van de Bodyscan, ook een gerichte MRI-scan aanvragen.

Inhoud Bodyscan Excellent

Geïnteresseerd in een Bodyscan Excellent?

Anderen bekeken ook

Bodyscan

Basis

  • Vijf gerichte MRI-scans
  • Vroegtijdig opsporen van mogelijk ernstige afwijkingen
Bodyscan

Plus

  • Vijf gerichte MRI-scans
  • Uitgebreid cardiologisch onderzoek
  • Laboratoriumonderzoek
MRI-scan

Hoofd (schedel & hersenen)

  • Schedel en hersenen
  • Hersenbeschadigingen en hersentumoren
  • Herseninfarct
  • Holte ontsteking

Illustratie onderzoeksprogramma Bodyscan Excellent

We vertellen je graag wat je kunt verwachten bij een bezoek aan onze kliniek.
Intake
schedulemax. 20 minuten
We ontvangen je in onze kliniek met een kopje koffie of thee. Tijdens het intakegesprek bespreekt je persoonlijk begeleider de medische vragenlijsten die je vooraf hebt ingevuld. Heb je zelf nog vragen? Stel ze gerust.
Dermatologisch onderzoek
schedulemax. 30 minuten
Het dermatologisch onderzoek start met een korte anamnese om risicofactoren in kaart te brengen, ook eventuele huidproblemen en verzoeken worden besproken. Daarna onderzoekt de dermatoloog middels een volledige klinische huidanalyse de huid van tot tot teen.
MRI-scan
schedulemax. 1 uur
Bij de MRI-scan lig je op een comfortabele bank. Die wordt in een tunnel geschoven. Het onderzoek is volledig veilig. Ben je claustrofobisch? Je persoonlijk begeleider is tot aan de scan bij je om je op je gemak te stellen.
Cardiologisch onderzoek
schedulemax. 1 uur
Het uitgebreid cardiologisch onderzoek bestaat uit een echo van het hart (echocardiogram), een hartfilmpje (ECG) en een inspanningsonderzoek (fietstest).
Bespreken resultaten
schedule+- 20 minuten
Direct na het onderzoek bespreekt de specialist de onderzoekresultaten met je. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Je krijgt heldere adviezen waarmee je direct aan de slag kunt. Want je gezondheid, daar ben je zuinig op!

Dankzij onze specialisten kun je rekenen op de best mogelijke zorg.

Onze experts variëren van cardiologen en MRI-laboranten tot dermatologen en radiologen. Wat hen tot specialisten maakt, is hun jarenlange ervaring en hun passie voor wat ze doen.
Bekijk onze medewerkers chevron_right

Goed om te weten

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.