Home Nieuws Prescan kliniek in Baarn voldoet opnieuw aan strenge eisen ZKN.
Prescan kliniek in Baarn voldoet opnieuw aan strenge eisen ZKN.

Prescan kliniek in Baarn voldoet opnieuw aan strenge eisen ZKN.

5 februari 2020  •  leestijd 1 minuut

Bij Prescan staat kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid voorop. De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa. Half januari is het ZKN-keurmerk van de Prescan kliniek in Baarn verlengd, waarmee de kliniek wederom voldoet aan de strenge eisen van brancheorganisatie ZKN.

Voor Prescan is dit een bevestiging voor de manier waarop zij al sinds jaar en dag werkt: met oog voor de tevredenheid van cliënten en werknemers én een continue focus op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, met liefde voor het leven.

Het keurmerk

Een zelfstandige kliniek moet aan strenge eisen voldoen om het ZKN-keurmerk te ontvangen. Er moeten gespecialiseerde artsen werkzaam zijn en de apparatuur dient veilig en hygiënisch te zijn. Ook is er bij klinieken met een ZKN-keurmerk sprake van hoogwaardige medische zorg, korte of geen wachttijden, persoonlijke aandacht, innovatieve behandelmethoden en uitstekende service en nazorg.

Zelfstandige Klinieken Nederland

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) heeft als doel het bevorderen van transparante kwaliteitszorg in de zelfstandige klinieken en daarmee de kwaliteit en het potentieel van de zelfstandige klinieken als professionele zorgaanbieder binnen de zorgmarkt te communiceren. Daarnaast behartigt ZKN de sociale, economische en maatschappelijke belangen van de aangesloten klinieken. ZKN vertegenwoordigt op dit moment al ruim 100 zelfstandige klinieken die zowel verzekerde als niet-verzekerde zorg leveren. Het ZKN-keurmerk is een landelijk erkend, gecertificeerd kwaliteitskeurmerk waarbij de uitvoering in handen is van KIWA keuringsinstituut, een onafhankelijke, professionele certificeringinstelling. Om de doelstellingen te bereiken heeft ZKN het ZKN Keurmerk ontwikkeld en met succes geïntroduceerd. Dit is een landelijk erkend, gecertificeerd kwaliteitskeurmerk waarbij de uitvoering in handen is van KIWA keuringsinstituut, een onafhankelijke, professionele certificeringinstelling.

Lees meer over de kwaliteit en keurmerken van Prescan

Terug naar overzicht
Lees ook:
Tips: verklein je vatbaarheid voor virussen en bacteriën
Tips: verklein je vatbaarheid voor virussen en bacteriën
1 november 2023

Een goede gezondheid en weerstand is voor iedereen ontzettend belangrijk. De focus op gezondheid en weerstand…

Lees meer
De Medisch Directeur van Prescan stelt zich voor: Joop Arends aan het woord
De Medisch Directeur van Prescan stelt zich voor: Joop Arends aan het woord
26 oktober 2023

Voormalig internist-infectioloog Joop Arends (48) is in augustus gestart als medisch directeur bij Prescan.…

Lees meer
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30