Prescan kliniek in Baarn voldoet opnieuw aan strenge eisen ZKN.

5 februari 2020 leestijd 1 minuut

Bij Prescan staat kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid voorop. De kwaliteit en werkwijze van Prescan wordt jaarlijks gecontroleerd door verschillende keurinstanties, waaronder keuringsinstituut Kiwa. Half januari is het ZKN-keurmerk van de Prescan kliniek in Baarn verlengd, waarmee de kliniek wederom voldoet aan de strenge eisen van brancheorganisatie ZKN.

Voor Prescan is dit een bevestiging voor de manier waarop zij al sinds jaar en dag werkt: met oog voor de tevredenheid van cliënten en werknemers én een continue focus op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, met liefde voor het leven.

Het keurmerk

Een zelfstandige kliniek moet aan strenge eisen voldoen om het ZKN-keurmerk te ontvangen. Er moeten gespecialiseerde artsen werkzaam zijn en de apparatuur dient veilig en hygiënisch te zijn. Ook is er bij klinieken met een ZKN-keurmerk sprake van hoogwaardige medische zorg, korte of geen wachttijden, persoonlijke aandacht, innovatieve behandelmethoden en uitstekende service en nazorg.

Zelfstandige Klinieken Nederland

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) heeft als doel het bevorderen van transparante kwaliteitszorg in de zelfstandige klinieken en daarmee de kwaliteit en het potentieel van de zelfstandige klinieken als professionele zorgaanbieder binnen de zorgmarkt te communiceren. Daarnaast behartigt ZKN de sociale, economische en maatschappelijke belangen van de aangesloten klinieken. ZKN vertegenwoordigt op dit moment al ruim 100 zelfstandige klinieken die zowel verzekerde als niet-verzekerde zorg leveren. Het ZKN-keurmerk is een landelijk erkend, gecertificeerd kwaliteitskeurmerk waarbij de uitvoering in handen is van KIWA keuringsinstituut, een onafhankelijke, professionele certificeringinstelling. Om de doelstellingen te bereiken heeft ZKN het ZKN Keurmerk ontwikkeld en met succes geïntroduceerd. Dit is een landelijk erkend, gecertificeerd kwaliteitskeurmerk waarbij de uitvoering in handen is van KIWA keuringsinstituut, een onafhankelijke, professionele certificeringinstelling.

Lees meer over de kwaliteit en keurmerken van Prescan

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.