MRI-scan gewrichten

Gewrichtsklachten komen vaak voort uit problemen met de banden, spieren, pezen of het gewrichtskapsel. Meestal zullen artsen door te voelen en te kijken proberen een diagnose te stellen. Echter, een gerichte MRI scan van de gewrichten geeft een veel gedetailleerder beeld. Om een goed gefundeerd behandelplan te maken om de gewrichtsklachten op te lossen, is de MRI gewrichten van Prescan ® aan te raden. Hoe eerder en zorgvuldiger problemen opgespoord worden, des te beter ze behandeld kunnen worden.

Een MRI scan van uw gewricht, hoe werkt het?

Een mri van een gewricht duurt slechts 20 minuten. De MRI-scanner maakt honderden foto’s van uw gewrichten, met behulp van een sterke magneet en radiogolven. Daardoor ontstaat een zeer accuraat beeld van de aard van uw klachten. Een deskundige arts beoordeelt de mri gewrichten en neemt na het onderzoek uitgebreid de tijd om de resultaten met u door te nemen.

De pluspunten van Prescan ®

Prescan ®  is marktleider op het gebied van preventief onderzoek. Onze cliënten geven een 8,5 voor onze dienstverlening, zoals blijkt uit tevredenheidsonderzoeken. De mri van uw gewrichten voeren we uit met de beste apparatuur en wordt beoordeeld door een deskundige arts. Onze dienstverlening stopt niet na de mri-scan. Wij nemen de uitslag zeer uitgebreid met u door en begeleiden u – als u dat wenst – naar het vervolgtraject.


Lees verder over MRI scans »

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.