PMO onderzoek voor werkgever

Voor u als werkgever is het interessant om op basis van de uitslagen groepsoverzichten te laten maken. De PMO gegevens van uw medewerkers kunnen worden samengevoegd en het is mogelijk om groepsoverzichten maken op basis van de enquêteresultaten. Welke klachten of risico’s komen veel voor en op welke afdeling? Komen bepaalde klachten of risico’s meer voor dan elders? Als de juiste vergelijkingen worden gemaakt kan een PMO op groepsniveau nuttige informatie opleveren voor uw bedrijf.

Wanneer bij voor een tweede of volgende maal een PMO-traject wordt uitgevoerd, zijn meestal veranderingen in de resultaten waar te nemen. Het aantal medische klachten kan zijn afgenomen, of medewerkers hebben hun leefstijl aangepast, waardoor het aantal risicogevallen verkleind is. Die veranderingen kunnen onder bepaalde voorwaarden een indicatie geven over de effectiviteit van de ingezette interventies. Zo wordt PMO een monitor voor de gezondheid en de werkbeleving van uw medewerkers.

Individuele gegevens worden uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld. De rapportage aan het bedrijf gebeurt in een vorm waarbij geen informatie tot individuele medewerkers te herleiden is. Het feit dat de werkgever betaalt, geeft niet het recht inzage te hebben in de medische dossiers van de medewerkers.

Lees meer over de mogelijkheden van een PMO onderzoek »

Daarom Prescan®

Heeft u interesse in PMO onderzoek voor uw werknemers? Een van onze zakelijk adviseurs komt graag eens bij u langs om advies te geven voor het ondergaan van een preventief medisch onderzoek voor uw medewerkers. Prescan is marktleider van Europa op het gebied van preventief medisch onderzoek en heeft meer dan 10 jaar ervaring. Advies is geheel vrijblijvend. 

Wij adviseren u om eens vrijblijvend met ons kennis te maken en de mogelijkheden op het gebied van preventief medisch onderzoek door te nemen. Prescan is marktleider op het gebied van preventief medisch onderzoek en heeft al meer dan 10 jaar ervaring.

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?