arrow_left_altTerug

Ik ben claustrofobisch. Is dit een probleem tijdens de onderzoeken?

Ik ben claustrofobisch. Is dit een probleem tijdens de onderzoeken?

Bij een onderzoek in de MRI kan het een probleem zijn als je claustrofobisch bent. Neem telefonisch contact op hoe we samen het onderzoek zorgvuldig kunnen voorbereiden om vroegtijdige beëindiging te voorkomen.

Eenmaal in de kliniek heb je persoonlijke begeleiding en onze ervaring zetten wij in om jou op je gemak te stellen. Tijdens de scan krijg je een belletje in de hand waarmee je de laborant kunt waarschuwen als er iets is. Bij een bodyscan worden vijf gerichte MRI-scans van schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, boven- en onderbuik gemaakt en dit duurt ongeveer 45-50 minuten. Het programma kan ten alle tijden stop gezet worden als jij dat wilt. De tunnel waar je inligt is 60-70cm en door een spiegel kan je naar buiten kijken of maak op onze nieuwste scanners in Baarn of Ahaus gebruik van entertainment.

Wanneer je het MRI-onderzoek voortijdig moet afbreken of je wilt er op het moment zelf toch vanaf zien, vanwege claustrofobie, dan vindt er geen restitutie van de onderzoekskosten plaats. Je kunt dan ook niet kosteloos een nieuwe afspraak boeken.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.