Home Veelgestelde vragen Waarom een laboratoriumonderzoek boeken bij mijn Basis…
Waarom een laboratoriumonderzoek boeken bij mijn Basis onderzoek?

Waarom een laboratoriumonderzoek boeken bij mijn Basis onderzoek?

Bij ons Basis onderzoek zit geen standaard laboratoriumonderzoek. Toch kan dit een goede aanvulling zijn op jouw onderzoek als je toch meer inzicht wilt in het functioneren van je organen en je gezondheid.

Tijdens het basis onderzoek worden er vijf gerichte MRI-scans gemaakt. Er worden scan van de schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, boven- en onderbuik gemaakt.
Mocht je toch meer inzicht willen in de gezondheid en het functioneren van je organen, dan is een standaard laboratoriumonderzoek een goede aanvulling op de Bodyscan basis.

Een laboratoriumonderzoek bestaat uit een uitgebreid onderzoek van het bloed en de urine. Dit geeft inzicht in het functioneren van organen, maar ook kunnen risicofactoren voor het hart- en bloedvaten worden aangetoond. Bijvoorbeeld een verhoogd cholesterol.
Tijdens het laboratoriumonderzoek wordt onder meer het cholesterol, glucose, nierfunctie, leverfunctie, ijzer, vitamine D en groot bloedbeeld onderzocht.
Het is mogelijk om het laboratoriumonderzoek aan te vullen met verdiepende bloedonderzoeken. Denk hierbij aan onderzoeken naar vitaminen en mineralen, hormonen of allergieën.

 
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30