arrow_left_altTerug

Waarom een laboratoriumonderzoek boeken bij mijn Basis onderzoek?

Waarom een laboratoriumonderzoek boeken bij mijn Basis onderzoek?

Bij ons Basis onderzoek zit geen standaard laboratoriumonderzoek. Toch kan dit een goede aanvulling zijn op jouw onderzoek als je toch meer inzicht wilt in het functioneren van je organen en je gezondheid.

Tijdens het basis onderzoek worden er vijf gerichte MRI-scans gemaakt. Er worden scan van de schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, boven- en onderbuik gemaakt.
Mocht je toch meer inzicht willen in de gezondheid en het functioneren van je organen, dan is een standaard laboratoriumonderzoek een goede aanvulling op de Bodyscan basis.

Een laboratoriumonderzoek bestaat uit een uitgebreid onderzoek van het bloed en de urine. Dit geeft inzicht in het functioneren van organen, maar ook kunnen risicofactoren voor het hart- en bloedvaten worden aangetoond. Bijvoorbeeld een verhoogd cholesterol.
Tijdens het laboratoriumonderzoek wordt onder meer het cholesterol, glucose, nierfunctie, leverfunctie, ijzer, vitamine D en groot bloedbeeld onderzocht.
Het is mogelijk om het laboratoriumonderzoek aan te vullen met verdiepende bloedonderzoeken. Denk hierbij aan onderzoeken naar vitaminen en mineralen, hormonen of allergieën.

In één dag inzicht in je gezondheid?

Een bodyscan - ook wel bekend als health check - is een preventief medisch onderzoek, met als doel het signaleren van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen. Waar en wanneer je dat wilt, zonder verwijzing. Een bodyscan bestaat uit vijf gerichte MRI-scans van: schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, bovenbuik en onderbuik. Niet alle risicofactoren zijn op een MRI-scan zichtbaar. Daarom bieden wij ook uitgebreide onderzoeksprogramma's aan met een cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Alle onderzoeken worden beoordeeld door medisch specialisten. Je krijgt direct de uitslag en jouw MRI-beelden zijn voor jou altijd toegankelijk en eenvoudig te delen. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid.

Bodyscan overzicht

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.