Stoppen met roken

Elk jaar in oktober staat Stoptober weer op de kalender. Maar het is natuurlijk veel beter om niet alleen in die periode te stoppen met roken, maar gewoon helemaal.

Wij hebben een aantal blogs voor je uitgezocht waarin wordt uitgelegd wat de positieve effecten zijn als je stopt, maar ook wat het verder doet met je lichaam.

11 positieve effecten van stoppen met roken

Wanneer we een artikel lezen over roken, dan lezen we vaak alleen welke slechte effecten roken heeft op het lichaam. Maar wat zijn de positieve effecten op het lichaam wanneer je juist stopt met roken? Deze effecten vinden sneller plaats dan je denkt.

Lees meer

12 tips om hart- en vaatziekten te voorkomen

De kans op hart- en vaatziekten is onder andere verhoogd bij een hoge bloeddruk, een hoog cholesterol, stress, roken of overgewicht. Dit artikel bestaat uit 12 tips om hart- en vaatziekten te voorkomen die je relatief eenvoudig zelf in de praktijk kunt brengen.

Lees meer

Effect van stoppen met roken op je huid

We weten allemaal dat stoppen met roken goed voor je is. Roken zorgt er onder andere voor dat je collageen en elastine beschadigen waardoor je huid slapper wordt en je sneller rimpels krijgt. Maar wat gebeurt er met je huid als je stopt met roken?

Lees meer

Effect van stoppen met roken op je mentale gezondheid

Veel mensen geloven dat nicotine stress en angst vermindert, maar onderzoek wijst uit dat dit juist andersom kan zijn. In dit artikel ontdekken we de impact van stoppen met roken op je mentale welzijn en waarom het een stap is in de richting van een positiever leven.

Lees meer

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.