‘Prescan heeft mij in korte tijd veel duidelijkheid gegeven over mijn gezondheid’

8 april 2024 leestijd 2 minuten

Jessica Edelenbos (37) uit Enschede is zelfstandig ondernemer in de reisbranche. Ze heeft een gezin met drie kinderen. “Mijn leven is behoorlijk druk, vooral met drie kinderen, waarvan mijn oudste zoon diabetes type 1 heeft. We proberen als gezin zeer gezond te leven; ik kook alles vers en sport twee keer per week met een personal trainer."

In de zomer van 2023 besloot Jessica een onderzoek te doen bij Prescan. "Ik heb 10 jaar vruchtbaarheidsbehandelingen gehad en na de laatste zwangerschap duurde het lang voordat ik volledig hersteld was. Ik wilde weten hoe ik er medisch voorstond na zo'n intensieve periode."

"Ik wilde graag meer inzicht in hoe het met me ging, zodat ik zelf aan de slag kon om te zorgen dat ik weer fit zou worden. Na de geboorte van mijn laatste kind had ik een sabbatical genomen, dus ik had wat tijd om aan mezelf te besteden."

De ontvangst was vriendelijk en je wordt goed verzorgd.
Jessica Edelenbos
Cliënt Prescan
IMG 0948

Al snel kon ze bij Prescan terecht. “Het idee dat ze met een preventief gezondheidsonderzoek op alles letten zonder dat je een specifieke klacht hoeft aan te geven, sprak me erg aan. Van tevoren moest ik een vragenlijst invullen. Terplekke kreeg ik een urinetest, bloedtest en een fitheidstest, ik ben voor het complete onderzoek gegaan. En het mooie is dat, in mijn geval, je dezelfde dag naar buiten loopt en weet dat alles goed is. Dat is ontzettend fijn. Prescan heeft mij in korte tijd veel duidelijkheid gegeven over mijn gezondheid.”

Jessica was erg tevreden over haar ervaring bij Prescan. “De ontvangst was vriendelijk en je wordt goed verzorgd. Er was bijna geen wachttijd en de onderzoeken sluiten goed op elkaar aan. Dat was voor mij heel belangrijk, want als ondernemer is tijd kostbaar.”

Dezelfde dag krijgt Jessica antwoord op de vraag hoe ze er medisch voorstaat. "De uitslag was goed, er was niets mis. Mijn bloedwaardes waren goed en er waren geen rare vlekjes of dingetjes te zien op de scan. Ik was kort daarvoor bevallen en mijn conditie was nog niet optimaal, maar dat is logisch na een bevalling met bekkeninstabiliteit. De arts zei dat het met mijn gezondheid wel goed zat, maar dat mijn BMI iets aan de hoge kant was. Ik ben vanaf toen minder koolhydraten gaan eten en meer gaan sporten.”

Ik wilde graag meer inzicht in hoe het met me ging, zodat ik zelf aan de slag kon om te zorgen dat ik weer fit zou worden.
Jessica Edelenbos
Cliënt Prescan

Jessica kijkt met een goed gevoel terug op haar onderzoek bij Prescan: “Het geeft zo'n geruststellend gevoel om te weten dat alles goed zit. Ik sluit niet uit dat ik het over een paar jaar weer ga doen. Binnen een dag weet je hoe je ervoor staat. Het is echt uniek dat dit op deze manier kan."

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.