Onderzoeken

Cardio Vitaal

Cardiologisch onderzoek

Home Onderzoeken Cardio Vitaal

Wat wordt er onderzocht en welke inzichten haal ik op?

Ontdek de gezondheid van jouw hart met het Cardio Vitaal pakket. Dit cardiologisch onderzoek brengt het functioneren en mogelijke aandoeningen van het hart in kaart. Dit gebeurt door middel van een echo van het hart (echocardiogram), een hartfilmpje (ECG), een inspanningsonderzoek (fietstest) en een laboratoriumonderzoek middels bloed en urine. Bij elkaar geeft dit een goed inzicht in het functioneren van het hart, waarbij ook mogelijke afwijkingen vroegtijdig kunnen worden opgespoord.

Voor wie?

Dit pakket biedt een basale screening voor het risico op hart- en vaatziekten. Het pakket is met name geschikt voor mensen die niet direct een verhoogd risico lopen op hart- en vaatziekten, zoals jonge mensen zonder overgewicht.

Inhoud Cardio Vitaal pakket

Inhoud & prijs

Cardio Vitaal

Gericht onderzoek naar:
 • Hartkleppen
 • Hartkamers
 • Dikte van de hartspier
 • Bloeddoorstroming van het hart
 • Pompfunctie van het hart
 • Hartritmestoornis
 • Hartinfarct
 • Bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker en nierfunctie
 • Tijdsduur onderzoek
  Tijdsduur onderzoek
  90 min.
 • Zelfde dag uitslag?
  Zelfde dag uitslag?
  Ja
Meer informatie? Bel 074 255 9 255 of WhatsApp ons.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na het onderzoek heb je inzicht in het het functioneren en mogelijke aandoeningen van het hart. De onderzoeksresultaten worden direct na het onderzoek door de cardioloog met jou besproken. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Wij hebben alle aandacht voor jou en je gezondheid, daarom neemt onze cardioloog ruim de tijd om de onderzoeksresultaten met jou te bespreken. De onderzoeksresultaten worden door de cardioloog vertaald naar een persoonlijk cardiologisch risicoprofiel, op basis waarvan gerichte gezondheidsadviezen voor de toekomst worden gegeven.

In zes stappen inzicht in je gezondheid.

Wat kun je verwachten wanneer je kiest voor een preventief gezondheidsonderzoek bij Prescan? Wij hebben het stap voor stap voor je op een rij gezet; van de intake en het inplannen van je onderzoek tot de onderzoeksresultaten en onze nazorg.

Dit is waarom cliënten voor ons kiezen.
 
Preventie is voor mij erg belangrijk. Sinds ik weet dat ik een hoog risico heb op hart- en vaatziekten wandel ik iedere dag en eet ik zo gezond mogelijk.
- Anne-Joke
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:30 tot 17:30