Scan borstkanker

Maar liefst 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Daarmee is het een van de meest voorkomende ziekten in de westerse wereld. Heb je vage klachten of een klein knobbeltje in je borst, dan is het prettig zo snel mogelijk te weten of er echt iets aan de hand is. Dat kan heel snel met een borstkanker scan bij Prescan ®. Bij ons zijn er geen wachttijden en we werken met de meest geavanceerde apparatuur. Ter geruststelling: meestal gaan onze cliënten opgelucht naar huis.

Hoe ziet een borstkankerscan bij Prescan eruit?

Bij Prescan zijn meerdere borstkanker onderzoeken mogelijk. Een MRI van de borsten is een mogelijkheid. Vanwege de hoge betrouwbaarheid adviseren wij echter een combinatie van mammografie en een echo van de borsten. Lees meer over het borstonderzoek van Prescan.

Waarom kiezen zoveel mensen voor de scan borstkanker van Prescan?

Eén van de redenen waarom Prescan marktleider is, is het feit dat wij geen wachttijden kennen. Daarnaast werken wij samen met bijzonder hoog aangeschreven artsen en maken wij gebruik van de allernieuwste apparatuur. Een borstkanker scan bij Prescan gaat verder dan alleen het onderzoek. Direct na het onderzoek krijg je de uitslag en nemen wij uitgebreid de tijd om deze met je door te nemen. Mocht er iets mis zijn kunnen wij onze bevindingen uit de borstkanker scan met je eigen arts bespreken en kunnen wij je indien nodig naar het vervolgtraject begeleiden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct online een afspraak.

 

Een dag bij Prescan

Je bent in goede handen. Vriendelijke begeleiding en medische professionals.

Het is onze bedoeling om jouw dag bij Prescan zo aangenaam mogelijk te maken. Wij beseffen ons maar al te goed dat het een behoorlijke stap kan zijn om je te laten onderzoeken. Wat gaan ze vinden? Als ik maar gezond ben..

Weet dat wij dit al vele jaren doen en onze clientbegeleiders en artsen rekening houden met gezonde spanning. Bekijk deze video's om te zien hoe een onderzoek bij ons gaat.

 
Vorige
Volgende

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Altijd een kliniek in de buurt