Borstkankeronderzoek

Vrouwen op hogere leeftijd hebben een verhoogde kans op borstkanker. Vroegtijdig borstkankeronderzoek levert betere behandelingsmogelijkheden op.

Specialist preventief borstkankeronderzoek

Prescan is al jaren de specialist op het gebied van preventief borstkanker onderzoek. Onze klanten  zijn uitermate tevreden. Bij Prescan word je professioneel ontvangen in een prettige omgeving en deskundig behandeld. Een behandelend arts geeft je alle informatie over het borstkankeronderzoek. Met behulp van borstkankeronderzoek worden afwijkingen in het borstweefsel opgespoord. Borstkanker is beter te behandelen als het in een vroeg stadium wordt ontdekt.

Hoe werkt het borstkanker onderzoek?

Borstkankeronderzoek wordt, afhankelijk van de leeftijd, uitgevoerd middels een mammogram. Een mammogram is het meest betrouwbaar in combinatie met een echo. Het kan zijn dat er een vervolgonderzoek moet plaatsvinden door middel van een biopsie. De uitslag van het onderzoek wordt in een persoonlijk gesprek met je besproken. Naast borstkankeronderzoek doen wij ook aan bloedonderzoek en urineonderzoek. Verder zijn er tevens mogelijkheden tot een darmkankerscreening en kun je een volledige body scan laten uitvoeren. 

Meer informatie?

Lees meer over het borstkankeronderzoek, of maak direct een afspraak.

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Altijd een kliniek in de buurt