arrow_left_altTerug

Wat als er niets gevonden wordt?

Wat als er niets gevonden wordt?

Preventief onderzoek blijft een momentopname. De onderzoeken geven een uitgebreid en nauwkeurig beeld van uw gezondheidssituatie op dat moment.

Het menselijk lichaam is constant in beweging. Een regelmatige health check zou dan een logische stap kunnen zijn. Eens per 2-3 jaar een health check, gewoon voor de zekerheid. Behoor je tot een risicogroep door bijvoorbeeld leeftijd, erfelijke belasting of andere persoonlijke risicofactoren? Neem dan contact op met onze verpleegkundigen voor een persoonlijk advies.

De huidige MRI- en CT-scan technologie├źn zijn in staat uitwendig de binnenste structuren van het lichaam zichtbaar te maken. Zo kunnen hersenen, vaatstructuren, buikorganen en gewrichten op eenvoudige, maar doeltreffende wijze zichtbaar worden gemaakt. Tijdens de onderzoeken worden er verschillende technieken gebruikt en meerdere specialisten kijken vanuit hun vakgebied naar de resultaten. De artsen kunnen zo een goede diagnose stellen. Eventuele aandoeningen kunnen in een vroeg stadium worden ontdekt, wat de kans op genezing of stabilisering aanzienlijk verhoogt.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.