Senior Accountmanager - zakelijke markt

Senior Accountmanager - zakelijke markt

Lijkt het jou een uitdaging om Prescan te helpen groeien in de markt van preventieve gezondheidszorg? En heb jij de commerciële drive die hieraan bij kan dragen?
Dan is dit de functie voor jou!

32-40 uur Baarn / Hengelo

Jouw rol binnen Prescan

Prescan biedt diensten en producten aan voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. De ambitie om te groeien, geeft ruimte voor een nieuwe collega Senior Accountmanager - Zakelijke Markt. De Senior Accountmanager - Zakelijke Markt ontplooit en bevestigt kansen voor de afzet van Prescan producten en diensten bij nieuwe klanten in de Zakelijke Markt. Je haalt bij (potentiële) klanten, relaties en samenwerkingspartners relevante marktinzichten op waarmee we voortdurend kunnen werken aan de ontwikkeling van onze producten en diensten.

Wat breng jij ons

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting commerciële economie of een soortgelijke studierichting;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager bij een commerciële organisatie (liefst B2B);
 • Je bent commercieel gedreven en resultaatgericht;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Engels een pré;
 • Hoge mate van doelmatige zelfstandigheid zonder belangen van stakeholders uit het oog te verliezen;
 • Je staat stevig in je schoenen en wordt enthousiast van verbinden met interne en externe stakeholders;
 • Ondernemend en een netwerker met een goed gevoel voor relaties en verhoudingen;
 • Je bent praktisch ingesteld met focus op eigen doelstellingen.

Wat bieden wij

 • Bruto maandsalaris tussen € 4.500,- en € 5.500,- o.b.v. 40 uur
 • Een afwisselende rol, met grote verantwoordelijkheid bij een organisatie met stevige groeidoelstellingen (locatie Baarn);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, pensioenregeling, leaseauto, mogelijkheid tot deels thuiswerken en thuiswerkvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • Startend met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Fitnessregeling: via Prescan is het mogelijk om tegen een gunstig tarief te fitnessen (de abonnementskosten worden van het brutosalaris ingehouden, daardoor bruto = netto);
 • Een Bodyscan Plus bij een vast dienstverband;
 • Uitstekende bonusregeling

Wat ga je doen

Samen met je marketing- en salescollega’s plan je, op basis van deze inzichten, commerciële activiteiten die je helpen bij het genereren van leads en conversie. Je adviseert (potentiële) klanten over onze producten en diensten en weet hun behoefte te concretiseren in een aanbod dat voor alle partijen waardevol is. Je werkt samen met een team van gedreven sales- en marketingprofessionals, die je helpen om je doelstellingen te realiseren. Collega’s van Sales en Service helpen je met de uitvoer van de afspraken die jij hebt gemaakt met klanten. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Over Prescan

Inzicht in je gezondheid, dat geeft rust. Daarom kunnen cliënten bij Prescan snel terecht voor preventief gezondheidsonderzoek. We onderzoeken of er risicofactoren zijn en geven advies waarmee onze cliënten direct aan de slag kunnen om hun gezondheid te verbeteren. Zo houden zij zelf de regie over hun gezondheid

Bij Prescan staan een persoonlijke aanpak, kwaliteit en innovatie centraal. Onze cliënten worden onderzocht met hulp van state of the art apparatuur en de uitslag wordt direct na het onderzoek persoonlijk met hen besproken door een medisch specialist. Zo geven wij cliënten direct inzicht in hun gezondheid.

Wordt er iets gevonden dat verder onderzocht moet worden? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de huisarts of medisch specialist.

De komende jaren breiden wij onze positie als specialist op het gebied van preventief- en gericht gezondheidsonderzoek uit. Dit doen wij door de inzet van de nieuwste combinaties van technologie gecombineerd met beproefde onderzoeksmethoden. Ons doel is zoveel mogelijk cliënten inzicht te geven in hun gezondheid en zo hun gezondheidsbewustzijn te vergroten en daarmee ook het aantal gezonde levensjaren van onze cliënten. Bij ons staat de cliënt écht centraal en alles wat wij doen staat in het teken onze cliënten in een fijne omgeving een zo goed mogelijk inzicht in hun gezondheid te geven.

Enthousiast?

Ben jij de Senior Account Manager die enthousiast wordt van grote verantwoordelijkheden en impactvolle projecten? Aarzel niet en stuur je motivatie en CV vóór 22 maart 2024.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de algemeen directeur Wim Linting via 06 – 41962149

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga jij deze uitdaging aan?

PDF of Word

PDF of Word

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.