Jouw partner voor een vitale onderneming

Jouw partner voor een vitale onderneming

Marktleider in preventief gezondheidsonderzoek

Samen werken aan gezondheid

Gezonde medewerkers zijn van essentieel belang voor elke onderneming. Want je bedrijf kan alleen floreren als je medewerkers goed presteren. Investeren in de gezondheid van je mensen is dus investeren in de gezondheid van je bedrijf.

Inzicht in gezondheid

Ons Bewust Vitaal Programma geeft je medewerkers direct inzicht in hun gezondheid. Dat draagt bij aan een bewuste gezonde leefstijl.

Bewust Vitaal Programma

Het Bewust Vitaal programma van Prescan doet diepgaand en gericht onderzoek naar factoren die van invloed zijn op gezondheid en welzijn. Ons programma geeft een breed inzicht in iemands leefstijl en geeft direct handvatten om de gezondheid te optimaliseren.

Het Bewust Vitaal Programma bestaat uit 4 stappen:

Waarom preventief gezondheidsonderzoek bij Prescan?

Flexibel in te plannen
Medewerkers kunnen zelf een afspraak maken, op een dag dat het ze uitkomt. We plannen alle onderzoeken én de uitslag op 1 dag.

Discreet

Alle onderzoeksresultaten en medische gegevens zijn vertrouwelijk en alleen beschikbaar voor de medewerker. Ze worden niet gedeeld met de werkgever.

Meetbaar resultaat

Een bewuste leefstijl levert meetbare gezondheidswinst op. Fitter en energieker leven loont, zowel zakelijk als privé!

Deskundig en betrouwbaar

Prescan heeft 20 jaar ervaring in preventief gezondheidsonderzoek. Altijd met persoonlijke aandacht en in de prettige omgeving van een privékliniek.

Bekijk klantervaringen

Nieuwsgierig of wil je een offerte op maat?

Ben je benieuwd en wil je meer informatie over wat we kunnen betekenen? Download onze brochure.

Download brochure

Offerte op maat

Investeren in de gezondheid van je medewerkers is een investering die altijd loont. Benieuwd naar de kosten van het Bewust Vitaal Programma? We stellen graag een gepersonaliseerde offerte op die aansluit bij de specifieke wensen en eisen van je bedrijf.

Op basis van de kenmerken van de totale medewerkerspopulatie (zoals leeftijd, bloeddruk of BMI) en de data van Prescan stellen we een pakketprijs vast.

De prijs is voor iedere medewerker hetzelfde en iedereen krijgt toegang tot de onderzoeken die passen bij de persoonlijke situatie en het advies van onze arts. Zo kan het Bewust Vitaal Programma worden aangevuld met andere onderzoeken, zoals het Cardio Vitaal onderzoek of een MRI-scan.

Deze aanpak waarborgt een brede dekking van gezondheidsonderzoeken, terwijl de privacy van medewerkers volledig wordt gerespecteerd. Alle uitgevoerde onderzoeken en de daaruit voortkomende resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld en zijn uitsluitend toegankelijk voor de desbetreffende medewerkers.

Voorbeeld pakket op maat - 1 jaar

  • Medewerkers < 40: Bewust Vitaal
  • Medewerkers > 40: Cardio Vitaal Compleet
  • Medewerkers < 40 met hoge bloeddruk of hoog BMI: Cardio Vitaal Compleet

Voorbeeld pakket op maat – 3 jaar

  • Jaar 1 – Bewust Vitaal of Cardio Vitaal Compleet
  • Jaar 2 – Dermatologisch onderzoek
  • Jaar 3 – Bodyscan Plus

Wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met onze Commercieel Manager, Edith Pijl, op 06 255 57 983 of door te mailen naar zakelijk@prescan.nl.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.