Home Nieuws Prescan in Business Class 9 november 2012
Prescan in Business Class 9 november 2012

Prescan in Business Class 9 november 2012

9 november 2012  •  leestijd 1 minuut

Aanstaande zondag is Dr. Günter Klass van Prescan te gast in het programma Business Class (RTL 7). Aanleiding van het gesprek is de ervaring van de heer Boley, waar Prescan een ernstige vernauwing in de kransslagader heeft ontdekt.

Dankzij de vroege diagnose en bemiddeling vanuit Prescan voor een snelle behandeling in Nederland heeft de heer Boley erger kunnen voorkomen. Dr. Klass zal ook in gaan op het belang van een herhalingsonderzoek, omdat het lichaam verandert. Regelmatige controle geeft het beste inzicht. Ook bij de heer Boley werd de vernauwing in de kransslagader tijdens een herhalingsonderzoek ontdekt.

De Total Body Scan van Prescan geeft u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het functioneren van uw lichaam. Met verschillende, moderne onderzoekstechnieken brengt een team van medisch specialisten uw lichaam in kaart. Omdat ieder mens uniek is, wordt dit uitgebreide medische onderzoek altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie.Business Class is iedere zondag vanaf 10.30u te zien op RTL 7. Uitzending gemist? Bekijk hier het gesprek terug.

Terug naar overzicht
Lees ook:
Update Privacy Statement
25 juni 2020

Hierbij informeren wij u graag (nader) over de verwerking van uw persoonsgegevens door Prescan. Wanneer…

Lees meer
Preventief onderzoek bij Prescan weer mogelijk
15 mei 2020

Sinds 11 mei 2020 zijn onze klinieken in Nederland weer open. De kliniek is aangepast en ingericht op de…

Lees meer
Wij helpen je graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00
Ik wil graag iemand spreken Ma. t/m vr. van 8:00 tot 20:00