Prescan opent state-of-the-art kliniek na uitgebreide verbouwing

14 februari 2024 leestijd 2 minuten

Baarn, 12 februari 2024 – Nieuwe apparatuur, moderne inrichting en een duurzamer gebouw. Na maanden van verbouwing opent Prescan, voorloper op het gebied van preventief en gericht gezondheidsonderzoek, haar vernieuwde state-of-the-art kliniek. Het resultaat biedt zowel cliënten als medewerkers een tal aan voordelen: van moderne geavanceerde apparatuur tot een duurzame en sfeervolle ambiance.


Wim Linting, CEO bij Prescan: “De verbouwing draagt bij aan het streven om preventieve gezondheidszorg in een prettige en toegankelijke omgeving te bieden. Het vernieuwde gebouw straalt de professionaliteit, toegankelijkheid en geborgenheid uit die je van een kliniek als Prescan verwacht. De rebranding en restyling dragen bij aan een eigentijdse en prettige omgeving, waar cliënten zich thuis voelen. Dit sluit aan op de leidende principes van Prescan waarin de client centraal staat en wij continu kijken hoe wij meerwaarde aan onze cliënten kunnen bieden.”

Prescan opening binnen foto 2

Modern en duurzaam

De kliniek is vernieuwd om te voldoen aan hedendaagse moderne eisen. Het gebouw is voorzien van moderne apparatuur, waaronder twee geavanceerde MRI-scans en nieuwe echoapparatuur, wat bijdraagt aan een verbeterde diagnostiek voor onze cliënten. De herinrichting zorgt ook voor kortere communicatielijnen tussen kantoormedewerkers en het medisch team, waardoor samenwerking efficiënter en sneller verloopt en wij onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.

Naast de voordelen voor cliënten en medewerkers van Prescan dragen verschillende vernieuwingen ook bij aan het duurzame karakter. Zo stapt Prescan over van halogeenlampen naar ledverlichting, zijn de buitengevels geïsoleerd en zijn energiezuinige ramen en waterbesparende toiletten geïnstalleerd. Dit alles draagt bij aan onze inzet voor duurzame bedrijfsvoering.

Prescan foto binnen foto 4
De verbouwing draagt bij aan het streven om preventieve gezondheidszorg in een prettige en toegankelijke omgeving te bieden.
Wim Linting
Algemeen directeur

Positieve veranderingen voor cliënten

Voor iedereen die gaat voor zijn gezondheid, biedt Prescan uitkomst. Onze cliënten maken zelf de keuze voor preventief gezondheidsonderzoek. Dit doen zij door zelf regie te nemen over hun gezondheid en zo langer vitaal te blijven. Ook kan de cliënt bij Prescan terecht voor gerichte onderzoeken, bijvoorbeeld bij klachten of onzekerheid over de gezondheid. Hiermee verkrijgen cliënten snel inzicht en daarmee geruststelling. Daarnaast werkt Prescan momenteel aan een uitbreiding van de gezondheidsonderzoeken om de wensen van cliënten nog beter te vervullen, deze nieuwe onderzoeken worden binnenkort geïntroduceerd.

De nieuwe kliniek biedt een prachtige entree, een warme sfeer en uitgebreidere medische zorg, waaronder meer echo's en uitgebreide onderzoeken. Cliënten kunnen genieten van comfortabele wachtruimtes met diverse voorzieningen, zoals werkplekken, lockers, een televisie en tijdschriften om de wachttijd aangenaam door te brengen.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.