arrow_left_altTerug

Wat is de Prescan Selfservice?

Wat is de Prescan Selfservice?

Prescan geeft inzicht in je gezondheid. Zonder verwijzing, korte wachttijden en direct de uitslag. Ons team staat op werkdagen voor je klaar om je een advies op maat te geven en direct je onderzoek in te plannen. Maar we gaan voor jou nu nog een stap verder. Met de Prescan selfservice kun je altijd en overal zelf je preventieve onderzoek inplannen. In slechts een paar minuten plan je je eigen onderzoek in en zet je de eerste stap naar meer inzicht in je gezondheid.


Het plannen van een onderzoek is eenvoudig:

  1. Ga naar www.prescan.nl en klik op de oranje button 'Boek onderzoek' of ga direct naar https://www.prescan.nl/bestellen.
  2. Kies je gewenste onderzoek.
  3. Kies voor hoeveel personen u wilt boeken (maximaal 2 tegelijk) en klik op 'volgende stap'.
  4. Kies de gewenste locatie van je onderzoek.
  5. Kies de gewenste datum en tijd van je onderzoek.
  6. Kies welke aanvullende onderzoeken je nog wilt toevoegen.
  7. Vul je persoonlijke gegevens in en betaal.

Kan ik nog steeds persoonlijk advies krijgen?

Zeker! Hoewel Prescan selfservice het gemakkelijker maakt om zelf je onderzoek in te plannen, begrijpen we dat sommige klanten behoefte hebben aan persoonlijk advies. Onze gezondheidsadviseurs staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies op maat.
Of je nu vragen hebt over welk onderzoek het beste bij je past of dat je meer wilt weten over onze diensten of aanvullende onderzoeken, onze adviseurs kunnen je begeleiden bij het kiezen van het juiste onderzoek.

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.