arrow_left_altTerug

Wat is het verschil tussen de klinieken?

Wat is het verschil tussen de klinieken?

Prescan staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. State of the art apparatuur en ervaren specialisten zijn voor iedereen toegankelijk.

Je kan vrijwel altijd direct bij ons terecht, waar en wanneer jij wilt. Daarom werken we samen met verschillende klinieken. Overal ervaar je onze persoonlijke benadering en alle aandacht voor jou en je gezondheid. Toch zijn er een paar verschillen.

Medisch Centrum Baarn
Dit is onze eigen Prescan kliniek in Baarn. Je kan hier terecht voor MRI-scans, maar ook voor cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek.

Het MRI Centrum
Soms is het juiste moment in onze eigenlijk kliniek niet beschikbaar. Om jou toch direct een optie tot onderzoek aan te bieden kan je terecht bij onze zorgvuldig gekozen samenwerkingspartner: MRI centrum met meerdere locaties. Prescan maakt in dit geval gebruik van de faciliteiten van het MRI centrum. Uiteraard kan je bij de keuze van deze locatie dezelfde kwaliteit verwachten van jouw onderzoek.

Samenwerking met Duitse klinieken
Niet alle onderzoeken kunnen of mogen in Nederland plaatsvinden. Daarom heeft Prescan ook klinieken in Duitsland (net over de grens). Hierdoor is er altijd een kliniek in de buurt. Op elke locatie kan je een persoonlijke begeleider verwachten. De faciliteiten in deze klinieken hebben wij in eigen beheer. Hierdoor kan je dezelfde beleving verwachten als in onze Prescan kliniek in Baarn.

Spreekkamer in Prescan kliniek in Baarn

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.