MRI-scan Enkel
arrow_left_altNaar onderzoeken

MRI-scan Enkel

In 30 minuten je gewricht in beeld

Wat wordt er onderzocht bij een MRI-scan Enkel?

We maken een MRI-scan van het enkelgewricht. Op de scan is ook de hiel te zien plus ongeveer 5 cm naar boven en 5 cm in de richting van de voet. Op de scan kan de radioloog het gewricht, de botten, de banden en de pezen bekijken. Dit geeft een goed beeld van een mogelijke ontsteking, een fractuur of artrose (slijtage).

Wat levert de MRI-scan Enkel mij op?

Heb je last van klachten zoals pijn en stijfheid van de enkel? Dan kan een MRI-scan van de enkel mogelijk inzicht geven in de oorzaak van deze klachten. Sommige afwijkingen zijn niet zichtbaar op een röntgenfoto, maar wel op een MRI-scan. Op deze scan is bloed, vet en spierweefsel namelijk goed te onderscheiden.

Meestal is er bij enkelklachten sprake van verzwikking van de voet naar binnen toe. Het gevolg is een verstuikte of verzwikte enkel, ingescheurde of afgescheurde enkelbanden, een gekneusde enkel of een breuk. Deze aandoeningen zijn op een MRI vaak goed te zien.

Je ontvangt dezelfde dag nog de uitslag van onze medisch specialisten. De MRI-beelden zijn altijd beschikbaar en eenvoudig te delen. Met preventief medisch onderzoek neem je zelf de regie over je gezondheid.

MRI-scan Enkel (rechts)

scheduleHet onderzoek duurt 30 minuten
event_availableUitslag op dezelfde dag
€479,-

Inhoud MRI-scan Enkel

Geïnteresseerd in een MRI-scan Enkel?

Anderen bekeken ook

Bodyscan

Basis

  • Vijf gerichte MRI-scans
  • Vroegtijdig opsporen van mogelijk ernstige afwijkingen
Bodyscan

Plus

  • Vijf gerichte MRI-scans
  • Uitgebreid cardiologisch onderzoek
  • Laboratoriumonderzoek
Bodyscan

Excellent

  • Vijf gerichte MRI-scans
  • Uitgebreid cardiologisch onderzoek
  • Laboratoriumonderzoek
  • Dermatologisch onderzoek (huidonderzoek)

Illustratie onderzoeksprogramma Bodyscan Excellent

We vertellen je graag wat je kunt verwachten bij een bezoek aan onze kliniek.
Intake
schedulemax. 20 minuten
We ontvangen je in onze kliniek met een kopje koffie of thee. Tijdens het intakegesprek bespreekt je persoonlijk begeleider de medische vragenlijsten die je vooraf hebt ingevuld. Heb je zelf nog vragen? Stel ze gerust.
Dermatologisch onderzoek
schedulemax. 30 minuten
Het dermatologisch onderzoek start met een korte anamnese om risicofactoren in kaart te brengen, ook eventuele huidproblemen en verzoeken worden besproken. Daarna onderzoekt de dermatoloog middels een volledige klinische huidanalyse de huid van tot tot teen.
MRI-scan
schedulemax. 1 uur
Bij de MRI-scan lig je op een comfortabele bank. Die wordt in een tunnel geschoven. Het onderzoek is volledig veilig. Ben je claustrofobisch? Je persoonlijk begeleider is tot aan de scan bij je om je op je gemak te stellen.
Cardiologisch onderzoek
schedulemax. 1 uur
Het uitgebreid cardiologisch onderzoek bestaat uit een echo van het hart (echocardiogram), een hartfilmpje (ECG) en een inspanningsonderzoek (fietstest).
Bespreken resultaten
schedule+- 20 minuten
Direct na het onderzoek bespreekt de specialist de onderzoekresultaten met je. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Je krijgt heldere adviezen waarmee je direct aan de slag kunt. Want je gezondheid, daar ben je zuinig op!

Dankzij onze specialisten kun je rekenen op de best mogelijke zorg.

Onze experts variëren van cardiologen en MRI-laboranten tot dermatologen en radiologen. Wat hen tot specialisten maakt, is hun jarenlange ervaring en hun passie voor wat ze doen.
Bekijk onze medewerkers chevron_right

Goed om te weten

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.