Herseninfarct

De kans voor het oplopen van een herseninfarct kan mogelijk verkleind worden. Preventief onderzoek bij een erkend onderzoekscentrum helpt je daarbij.

Een herseninfarct is het gevolg van een vernauwing in de bloedtoevoer naar de hersenen. Een vernauwing kan veroorzaakt worden door aderverkalking,door een stolsel dat een verkalkte slagader blokkeert of door een embolie die van een andere plek in het lichaam komt. Hypertensie en roken zijn grote risicofactoren voor een herseninfarct. Bij Prescan kun je een volledig onderzoek laten doen, waarbij vitale organen en de bloedvaten worden gecontroleerd. Op deze manier krijg je een algemeen beeld van je gezondheidstoestand en kan het risico op een herseninfarct mogelijk worden verkleind. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onderzoeken van Prescan

Naast de preventie van een herseninfarct, leveren onze Gerichte MRI scans en CT scans ook nauwkeurige resultaten voor een betere behandeling van andere aandoeningen. Zo kunt je bij ons preventief onderzoek laten doen naar prostaatkanker, baarmoederhalskanker en hersentumoren. Ook kun je bij ons terecht voor een gastroscopie (maag) en coloscopie (darmen) om aandoeningen van het maag- darmkanaal vroegtijdig te lokaliseren.

Door regelmatig onderzoek kunnen de kansen op een herseninfarct worden verkleind. Wil je meer informatie over een herseninfarct en hoe Prescan je een goed beeld kan geven van hoe je er voor staat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074 - 255 9 255 of kies voor een afspraak maken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?