Een gerichte MRI ­scan laten maken

Soms heb je langdurige pijn of klachten op een bepaalde plek in het lichaam, en is het niet duidelijk waar deze pijn vandaan komt. Denk hierbij aan steeds maar weer hoofdpijn, of na een dag op kantoor een pijnlijke onderrug.Een MRI­scan kan in dit soort gevallen uitkomst bieden. Wat veel mensen niet weten, is dat het laten maken van een MRI­scan makkelijk en snel in gang te zetten is. Het is niet noodzakelijk om eerst langs de huisarts of ziekenhuis te gaan voor het bespreken van je klachten. Bij Prescan heb je namelijk géén verwijzing nodig en kun je vaak al binnen een dag terecht voor het laten maken van een scan.Tevens kan met een MRI­scan over het algemeen een betere diagnose worden gesteld dan met bijvoorbeeld een röntgenfoto. Zo kan een MRI­scan, in vergelijking met een röntgenfoto of kijkoperatie naast bot ook beenmerg, kraakbeen, spieren, pezen en vetweefsel zien. Op deze manier kunnen meerdere oorzaken van de klachten onderzocht en gekoppeld worden aan een diagnose.

Overzicht verschillende MRI-scans

Plaatsen in het lichaam waar bij Prescan een gerichte MRI­scan van kan worden gemaakt zijn onder andere:

  • MRI-scan van het hoofd
  • MRI-scan van de rug
  • MRI-scan van de nek
  • MRI-scan van de schouder
  • MRI-scan van de knie

Na het maken van de MRI­scan wordt direct de uitslag van de scan met je besproken enkrijg je de onderzoeksbeelden op een cd­rom mee naar huis. Wil je meer informatie over het laten maken van een MRI­scan? Kijk dan eens op de website van Prescan of bel naar 074 255 9 255.

 

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.