arrow_left_altTerug

Wat kost een bodyscan?

Wat kost een bodyscan?

Je bent benieuwd naar de kosten en prijzen van onze bodyscan programma's, wij vertellen je er graag meer over.

Wat kost een bodyscan?

De kosten van een bodyscan, eerder bekend als total body scan, zijn afhankelijk van de gewenste onderzoeken. Ons medisch team stelt graag een onderzoek op maat samen, volledig afgestemd op jouw wensen en medische voorgeschiedenis. Je kunt kiezen uit één van onze 3 body scan programma's (Basis, bodyscan Plus, en Excellent). Deze kunnen worden aangevuld met overige gerichte onderzoeken. Op onze bodyscan pagina vind je de prijzen van onze onderzoeksprogramma's. Je kunt hier direct een afspraak maken met ons medisch team voor een vrijblijvend advies en/of het inplannen van je onderzoek(en).

Sommige verzekeringen vergoeden (een deel van) de kosten van een bodyscan. Controleer je eigen polisvoorwaarden om zeker te weten waar je wel of niet recht op hebt of neem contact op met je zorgverzekering.

Kosten bodyscan

Meer inzicht in je gezondheid?

Een bodyscan - ook wel bekend als health check of total body scan - is een preventief medisch onderzoek, met als doel het signaleren van risicofactoren en (mogelijke) aandoeningen. Waar en wanneer je dat wilt, zonder verwijzing. Een bodyscan bestaat uit vijf gerichte MRI-scans van: schedel & hersenen, halsvaten, borstkas, bovenbuik en onderbuik. Niet alle risicofactoren zijn op een MRI-scan zichtbaar. Daarom bieden wij ook uitgebreide onderzoeksprogramma's aan met een cardiologisch-, dermatologisch- en laboratoriumonderzoek. Alle onderzoeken worden beoordeeld door medisch specialisten. Je krijgt direct de uitslag en jouw MRI-beelden zijn voor jou altijd toegankelijk en eenvoudig te delen. Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid.

Bodyscan overzicht

Wij helpen je graag verder.

Mis geen nieuws meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en meer.