Hartonderzoeken

U voelt uw hart soms op hol slaan of u bent eigenlijk altijd vermoeid. Of misschien voelt u zich prima, maar wilt u uit voorzorg een ECG-onderzoek laten uitvoeren. Bij Prescan ® kunt u direct terecht en u heeft geen verwijsbrief nodig. Dat geeft snel zekerheid.

Hoe werkt een hart onderzoek van Prescan®?

Het onderzoek duurt 30 minuten, daarna heeft u meer rust en duidelijkheid. Onze hartonderzoeken worden uitgevoerd door deskundige medewerkers en beoordeeld door een zeer ervaren arts. Direct na het hart onderzoek krijgt u van hem of haar de uitslag. Dan weet u waar u aan toe bent.

Marktleider

Prescan ® is marktleider op het gebied van preventief onderzoek. Daar werken we hard voor. Alle redenen op een rij:

  • Bij Prescan ® bent u direct aan de beurt
  • U hoeft niet te wachten op de uitslag: die krijgt u direct na het hart onderzoek
  • Onze artsen nemen de tijd de uitslag van uw hart onderzoek zorgvuldig met u door te praten
  • We werken met de allernieuwste apparatuur
  • Het blijkt uit het hartonderzoek dat er iets aan de hand is, dan begeleiden wij u op zorgvuldige wijze naar het vervolgtraject
  • Deskundige intake door BIG-geregistreerde onderzoekscoordinatoren

Het is bij Prescan mogelijk om je hart uitgebreid te laten onderzoeken doormiddel van een cardiologisch onderzoek. Lees meer over het cardiologisch onderzoek

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?