MRI scan Duitsland

Bij Prescan ® kunt u binnen twee dagen terecht voor een gerichte mri scan in Duitsland. U wilt laten onderzoeken of uw vitale organen, of bijvoorbeeld uw gewrichten zich in goede staat bevinden? Dat kan het beste met een mri scan. In Nederland is het alleen mogelijk om een mri scan uit te laten voeren als u een verwijsbrief van uw huisarts hebt. Bovendien zijn de wachtlijsten vaak lang. Dan kan het soms al te laat zijn om een vroege behandeling te starten en met goed gevolg af te ronden. Maak een afspraak met  Prescan ® voor een mri scan in Duitsland. Dan weet u binnen een week waar u aan toe bent.

Een mri scan in Duitsland, hoe werkt het?

Prescan ® heeft diverse klinieken in het grensgebied van Duitsland. Deze klinieken hebben allemaal de beste mri scan apparatuur in huis. Met behulp van (niet schadelijke) magnetische velden en radiogolven maken we honderden foto’s van de binnenzijde van uw lichaam. Aandoeningen zijn daarmee in het algemeen goed op te sporen. We kunnen een mri scan maken van uw organen, maar ook van bijvoorbeeld alleen uw hoofd, gewrichten, of uw enkel of rug. De mri scan duurt 15 tot 45 minuten. De uitslag krijgt u direct daarna.

Waarom Prescan ® ?

Wie kiest voor zorgvuldig onderzoek en een gedegen diagnose, die kiest voor de mri scan Duitsland van  Prescan ®. De mri scan in Duitsland wordt uitgevoerd door vakkundige specialisten. Tijdens de mri scan en bij het bespreken van de uitslag is er altijd een Nederlands sprekende gastheer of –vrouw. We kennen geen wachtlijsten, u krijgt direct na het onderzoek de uitslag én helpen u desgewenst verder, mocht uit de mri scan in Duitsland blijken dat er iets aan de hand is.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.