PAGO onderzoek voor werknemer

Het PAGO onderzoek (periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek) van Prescan geeft uw werknemers inzicht in hun gezondheid. Door middel van verschillende onderzoekstechnieken wordt het lichaam door medische specialisten in beeld gebracht. Een PAGO onderzoek kan erg belangrijk zijn om het ziekteverzuim terug te dringen. Ook kan het langdurig uitval van een werknemer voorkomen. Door middel van een preventief medisch onderzoek worden mogelijke gezondheidsrisico’s opgespoord. Wanneer uw werknemers weten wat de risico’s zijn kunnen ze hier op anticiperen door bijvoorbeeld de levensstijl te verbeteren.

PAGO onderzoek voor werkgever

Het is voor u als werkgever interessant om op basis van de uitslagen van de onderzochte werknemers groepsoverzichten te laten maken. Uiteraard zijn de medische uitslagen alleen voor de medewerker bestemd, maar de algemene resultaten van de medewerkers die het PMO onderzoek hebben ondergaan kunnen worden samengevoegd tot een groepsoverzicht. Aan de hand van het groepsoverzicht kan gezien worden op welke afdeling bepaalde klachten voorkomen en welke afdelingen een verhoogd risico op uitval hebben.

Vaak treden er veranderingen in de resultaten op als een bedrijf voor de tweede keer komt voor een PAGO. Percentages van klachten kunnen bijvoorbeeld afgenomen zijn, bepaalde maatregelen tonen een effect aan en hierdoor kan een herhaling een indicatie opleveren over de effectiviteit van interventies die zijn ingezet. Het PAGO onderzoek wordt daarmee een monitor voor de gezondheid en werkbeleving van uw medewerkers. 

Individuele gegevens van de medewerkers worden uiteraard altijd in vertrouwen behandeld. De rapportage aan het bedrijf wordt zo opgesteld dat er geen informatie tot een individuele medewerker te herleiden is. Het feit dat de werkgever betaalt, geeft de werkgever geen recht om inzage te hebben in de medische dossiers van de medewerkers die voor onderzoek zijn geweest.  

Lees meer over de mogelijkheden van een PAGO onderzoek »

 

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Yvonne Loef
Yvonne Loef
Nancy Evers
Nancy Evers

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?