Prostaatonderzoek

Bij Westerse mannen is prostaatkanker een van de soorten kanker die het meeste voorkomt. We kunnen ons voorstellen dat u graag zo snel mogelijk wilt weten of er echt iets aan de hand is, als u prostaatklachten hebt. Maak een afspraak voor een prostaatonderzoek bij Prescan ®.

Hoe werkt het onderzoek prostaatkanker?

Hebt u prostaatproblemen of andere urologische klachten? Dan valt het urologisch onderzoek aan te bevelen. Middels dit onderzoek krijgt u meer informatie over eventuele klachten, of mogelijke aandoeningen zoals prostaatkanker, een vergrote prostaat, prostaatontstekingen, nierproblemen, nierstenen en andere urologische problemen. U kunt dit onderzoek ondergaan bij klachten, maar ook preventief om aandoeningen voor te zijn.

De urologische check-up bestaat uit;

  • Echo prostaat / blaas / nieren
  • Inwendig onderzoek
  • Bloed en urineonderzoek (PSA-test)
  • Uitgebreid artsconsult (45 min)
  • Informatief gesprek over de bevindingen en de mogelijke behandelingen.

Waarom kiezen voor Prescan?

Prescan ® is marktleider op het gebied van preventief onderzoek. Uit onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze cliënten een aantal zaken bijzonder waarderen: 

  • We kennen geen wachtlijsten
  • U krijgt de uitslag direct na het prostaatonderzoek
  • Onze artsen hebben alle tijd om uw vragen te beantwoorden
  • We besteden veel aandacht aan nazorg
  • Er vindt een deskundige intake plaats door ervaren specialisten

Maak direct een afspraak voor een prostaatonderzoek / urologische check-up. Wilt u graag deskundig door ons geinformeerd worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Prescan.

 

Wall of Fame

De afgelopen 13 jaar hebben we tientallen bekende Nederlands en internationale sterren mogen ontvangen in onze klinieken. We zijn er trots op dat deze bijzondere mensen ambassadeurs zijn.

Nancy Evers
Nancy Evers
Yvonne Loef
Yvonne Loef

The Feedback Company

9,3
Bekijk alle 1881 beoordelingen
Een recente beoordeling:

“Je kunt snel terecht. Uiterst tevreden. Vriendelijk. Ze denken met je mee.”

Dhr. M. Wijnmaalen

19 april 2019
Yvonne Loef

"Ik maakte me niet echt zorgen. Toch had ik al een jaar lang wat last van hyperventilatie."

Yvonne Loef

Gastenboek

Sinds de oprichting van Prescan hebben wij al duizenden tevreden cliënten mogen ontvangen. Al deze cliënten bieden ons een schat aan informatie, door de ervaringen die zij met ons deelden.

Niet alleen kunnen wij met deze ervaringen onze dienstverlening steeds verder verbeteren, ook geeft het jou een beeld van wie we zijn en wat we doen. Bijzondere, mooie én eerlijke verhalen.

In ons Gastenboek staan veel verhalen van cliënten. Soms alleen een e-mail die we ontvingen, soms bijzondere verhalen die we mochten filmen of reacties geschreven in ons fysieke gastenboek in de klinieken.

Bekijk gastenboek
ISO9001

Het ISO9001 certificaat is iets waar we trots op zijn. Het waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor weet je als cliënt dat je bij ons in goede handen bent.

ZKN

Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk staat voor medische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke zorg en korte wachttijden. Prescan is al sinds 2010 trotse bezitter van het ZKN keurmerk.

Onze ISO- en ZKN-certificering is van toepassing op de locaties Baarn en het hoofdkantoor in Hengelo.
De overige Nederlandse klinieken waar Prescan mee samenwerkt zijn zelfstandig gecertificeerd.
ZKN is een landelijke certificering. De klinieken in Duitsland worden lokaal gevisiteerd, hebben eigen certificeringen en voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk jezelf goed te laten voorlichten over preventief medisch onderzoek, zoals de Total Body Scan. Weten wat de beperkingen, of de voor- en nadelen zijn van bepaalde onderzoeks- methodes voorkomt een verkeerde verwachting.

Vragen?